Grattis! :D

Hej hej, blev ingen skid/snowboard åkning idag :( tråkigt tycker jag, men jag vaknade så jävla sent, så jag hade inte hunnit åka. Blir nog nästa helg ist!

Nu ska jag till min moster och fira hennes man Marcus/markus, som fyller 35 idag, stort grattis till honom! :D
Haha tänk när jag är 35! kommer inte vara mycke kvar av mej då och jag kommer se ut som typ 50! Haha, längtar! ;)

Jag nu, saknas bara ett armband och ett par örhängen innan jag kan åka!

puss hej, ♥


Du är en person, inte ett utséende♥

Blir nog att åka skidor imorn, så jag bloggar nog inte så mycke då! men vi får se hur de blir.
Ska kolla klart på filmen nu och sen går jag och lägger mej!
Godnatt sötnosar, ♥

Who needs a man when U got shopping?

Kom hem från stan för ett tag sen, men gick ut och träffa Kerstin på en gång, så jag hann inte blogga då. Men skriver ju nu iaf.
Köpte ett par leggins på Rut m.fl. och lite smått och gått på Åhlens! Sjukt kul att shoppa ju, speciellt när man har cash flow! Köpte ett läppglans, shampoo o balsam, tandkräm,en kajae, en eyeliner, en tändare och tuggummi, allt gick på totalt typ 600. men de va ju lite grann, så :)
Så här vacer är jag just nu... hörs ikv! :*

Morn morn!

Godmorgon!
Har typ precis vaknat/blivit väckt. Alla har faan ringt mej på morgonen, så jävla irriterande. O de hjälper ju inte att man säger att man sover, utan då ringer man igen efter typ 30 min. Blir så jävla irriterad så här på morgonen!
Ska in till stan nu och köpa lite gått och blandat, typ som shampoo och balsam och liknande. Hörs när jag kommer hem igen, så får vi ju se om de blev något mer än de också. Ha de bra och hoppas ni inte bilit väckta av att folk ringt er! Puss hej, ♥

Jag hissar o dissar ;)

Jag vill hissa mina vänner!
Jag har verkligen helt underbara vänner som alltid finns där och ställer upp! Jag vill att Ni ska veta att ni är speciella och betyder så sjukt mycke för mej! Fler av er är som systrar/bröder, och jag hade inte klarat mej uten Er! Hade alla haft lika underbara vänner som jag så hade alla mått toppen, för man vet att det alltid finns någon man kan prata med! Ni vet vilka ni är!
Älskar Er! ♥




Och så vill jag TOTAL dissa vintern!
Är så sjukt less på all kyla o snö! Man kan ju inte göra nånting ute utan att frysa, spelar ju ingen roll hur mycke man har på sej! Och de spelar ingen roll hur man bär sej åt så får man snö i skorna -.-" Hat moment #1 säger jag bara. Nej, nu vill jag ha sommar och sol! :)


Och så tänkte jag bara säga att om ni vill att jag ska Hissa & Dissa typ något speciellt "ämne" typ, så kan ni kommentera. Tex. om ni skulle vela att jag Hissa & Dissa mej själv, att blogga eller något liknande! Kom gärna med olika förslag! ♥

tjolahopp!

Haha tror aldrig jag har skrattat så mycke som när jag väntade på bussen med mina underbara vänner Jea, Jesper, Samuel, Mattias, Innis o Henke! Så galet kul, jag o Innis garva ju sönder så totalt! Haha kul kul... :D
Nu ska jag ta något o äta och sen ska jag nog ut!
Hörs o syns! :*
Haha bjuder på dom två bara för att jag e så jä*la gangster i min mössa ;)

Men usch!

Jag får ju nå ryck! e helt torr i hela ansiktet, så de kliar sönder! Hjälper inte vad jag än gör! ÅÅÅH va förbannad jag blir! Ska försöka kolla på film o sen sova, en de lär ju inte ska gå om de kliar på de här viset!
Hörs imorn om de slutat kila då, puss hej!♥

Pizza!

Hejsan, är hemma nu o har vart de ett tag.
Sjukt seg dag i skolan o så sjukt onödig kändes den oxå :S men men hemma nu o fredag imorn så man ska inte klaga :)
Nu ska jag duscha och sen blire pizza, ha de gött så hörs vi sen! :*
en trött Ida efter långa dag, har Maddes galet sköna tröja på mej! :)

Så galet kär...!

Älskar den här låten, de e verkligen så dålig att den inte går att låta bli att älska! Fråga inte hur de funkar, men sant e de ♥
Skriver imorn igen, för nu e jag jätte trött och ska sova!
Godnatt, puss och kram♥

Back at home!

Hejsan sötnosar!
Hemma nu, har vart en helt vanlig dag i skolan idag och jag har som vanligt inte fattat mycke av vad som händer runt mej! Har inte haft någon koll på tiden alls idag, rätt läskigt! 
Tror faktiskt att de gick iaf lite bra på So-provet jag hade idag, kändes bra iaf. Har lärt mej sticka oxå, lärden jag mej på syslöjden *stolt*
Jag nu då:

Du och jag under täcket, baby♥

Ska duscha o sen sova nu! Vi hörs imorron när jag kommit hem från skolan, hoppas alla har en super bra morgon dag! Jag taggar skolan redan nu ;) hehe...
Haha bjussar på dom två :P

Älska just nu!♥


Plugghästen här då!

Är faktiskt stolt över mej själv! Har pluggat massa SO idag, trots att jag haft ont i huvudet! Vi läser om Franska revolutionen, kul va? *host host* ;) Men vad ska man göra, har prov imorgon och känner inte för att bli helt misslyckad!
Ska börja sköta skolan ordentligt nu, inte skolka och komma i tid till lektionerna! bra va? :) Jag ska försöka höja mina betyg nu, ska få E i spanska o mitt mål är att få C i det mesta innan sommarn! Men vi får se hur de går, har ju än så länge bara tråkiga E och D :( Men bättre än F iaf :)
Måste plugga vidare nu, hörs!♥

Ny blogg på G!

Hej hej!

Har gjort en ny blogg nu som ni kanske vet, tänkte helt enklet att de kunde vara kul att börja om och byta namn på bloggen :) Lite kul tycker jag! 
Är hemma och har migrän idag, inte lika kul! :( men men, känns lite bättre nu!

Uppdaterar igen när jag har något kul att skriva!

Pusshej!


RSS 2.0