Lev farligt dö ung kom till helvetet som en kung!

Kingaaaar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hälsar min slyna!

Hej! Tänkte bara säga att jag älskar min Alma! Hon är världens bästa slynkompis och finns alltid där för mej och hjälper mej upp när jag ramlar, men endast för att putta ner mej igen :* Du kan vara den mest irriterande människan jag känner vissa dagar, men de får jag väll leva med för helvete vad kul vi har! Bäst humor, bäste idéer och alla våra jävla idiot-ryck vi fått genom tiderna! Gick från hat till kärlek! Du är bäst ditt fule fan! Älskar dej, puss! :*** Haha synd att jag inte kan lägga upp dom snyggaste bilderna ;)

 
 
 

Hemma :(

Hej! Är inte i skolan idag för jag har världens mensvärk & känner mej helt svimfärdig.. as läskigt är de! :'( 
Men kan ju inte göra så mycket åt saken.. Så nu har jag fixat skärmen på datorn! :D LYCKA! Blev jätte arg på min syster eftersom det va hon som hade haft datorn sist, men nej då, hon hade ju inte gjort nånting -.-" Eller..?
 
Hoppas på att kunna gå på skolan imorn, för jag hatar att vara hemma själv hela dagarna, de är så tråkigt! Hade någon vart hemma med mej hade jag däremot vart sjukt jääämt xD Haha, så det kanske är tur att det inte är det då! Är på världens "dansatillöslåtarpåhögvolym"-humör och har vart det hur länge som helst nu! Någon som har lust att göra något åt det kanske? Aja, hoppas det blir ändring på det snart! 
Skriver kanske senare, kraam!
 

Varför vill man alltid ha de man inte kan få..?

Hej hej!
Hemma nu efter massa rolig tid lite här och där :) Har varit i Åre (standrad) både fredag och lördag, senare på lördag drog jag till Annas i järpen och sen gick jag och babe hem till henne! :D Älskar min Marit vi har alltid så jävla kul och jag kan prata me dej om precis vad som helst! Älskar dej! :*
 
Nu ska jag väll snart äta och nån timma efter det ska jag träna :) Väldigt nöjd med att jag börjat träna på riktigt! Så jävla skönt & kul :) I övrigt så känner jag bara att jag skulle kunna döda för att få sommar nu, fan va jag saknar att sola, bada, grilla & bara umgås dag som natt med folk :') Allt va ju så svinigt kul i somras! Och sen på vintern blir alltid allt fucked up, men det är bara för att ordet vinter är så sjukt negativt laddat! Iallafall i mina öron ;) 
 
Jag har väll inte så mycket mer att säga. Är lite mer förvirrad än vanligt så vad jag än skriver så känns det som att det ska bli fel, så då skriver jag ingenting ;) 
Hörs senare, puss!
 
Hade tänkt lägga upp en bild, men nån dum jävel har fuckat upp hela jävla datorn! Faan! Jag älskar för i helvete våran dator! KUUUUUK!

Yess..

Hej!
Har tänkt skriva nånting rätt så länge nu, men vet inte vad jag ska skriva.. Allt bara snurrar runt, runt, runt i mitt huvud. och då menar jag värre än vanligt xD Haha förutom förvirringen mår jag bra, haft feber men ska till skolan imorn så jag kan göra ngt kul i helgen :D Jag är ju inte så bra på att sitta still ;)
Jag har i allafall börjat träna, så det känns bra! :D Har gått ner i vikt men det beror inte endast på träningen! Annars är jag jätte nöjd med två par nya jeans :D Älskar när man hittar jeans som verkligen passar! :D
 

Confused..

     
 
 
 
 
 
 

Pink inspiration

 

Hoppas på förändringar 2013!

Det första jag hoppas på är: Egen lägenhet!
Hoppas på att få egen lägenhet i stan efter sommarn när jag börjar gymnasiet. Det hoppas jag på både för att slippa pendla och för att jag vill lixom sköta nånting själv. För om man har ett val så väljer man ju att få allt på silverfat om man kan, men det blir ju inte lika lätt om man måste ta hand om saker utan att det finns någon (mamma) i närheten som man vet gör det åt en om man väntag för länge!
 
 
Sen hoppas jag också på att: Börja träna mer!
Jag vill börja träna mer för att för det första så tycker jag att det är rätt så kul och så mår man ju bra av det också. Sen att man går ner i vikt av det är ju bara ett plus! Jag bryr mej för lite om hur jag ser ut för att träna endast därför :/ För om jag är typ jätte ful så kommer jag alltid att veta att mina kompisar är med mej för att dom tycker om MIG och inte är med mej för att jag är snygg eller populär, osv. 
 
 
Och den tredje grejen jag hoppas på är att: Det blir minimalt med bråk!
Jag HATAR när folk ska bråka! Och när dom lixom gör det helt öppet och lixom håller på att trycka ner varandra hela tiden! Om ni bråkar så varför inte bara ignorera varandra, men ni kan fortfarande bete er som folk mot varandra! Annars blir det bara omoget. Jag kan vara trevlig mot folk jag hatar, men det är ju inte för att jag vill att dom ska gilla mej, utan det är ju för att det inte ska påverka andra eller för att det tillhör väll endå hyffs att kunna vara trevlig mot alla? Sen om någon har behandlat dej som skit så fattar jag, men du behöver fortfarande inte vara omogen och försöka ge igen genom att kalla han/henne "cpbarn, hora, bitch, osc".
 

Hellu!

Vet att jag suger på  att uppdatera, men jag tror inte att de är så många som ens vet att jag fortfarande bloggar ibland xD haha! Va i stan igår och köpte en mössa, ett par för små spets tights dom jag gav till min syster och en parfym som luktar vanilj! Älskar att shoppa :') 
Nu ska jag snart till järpen tror jag, så jag måste göra mej klar! Puss hej! <3

Nyårs bilder!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hejsan alla bakis människor!

Hej!
Antar att jag är typ enda människan på jorden som inte vart bakis idag ;) Haha va hemma och fira nyår me familjen idag, men de har jag tänkt ta igen nästa år! så de läser sej ;D
Men jag hade det väll bra igår.. Börja året med att sova till halv 2, sen dricka tre koppar kaffe och sen träna! Funkar rätt bra faktiskt :) och nu ska jag snart gå och träffa Alma! Så vi hörs! :*


Gått nytt år! :D

Hoppas alla får ett awesome 2013! :D 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0