Hola fucktards!

shoo! Alma ville att jag skulle skriva så jag gör väll de då.. hmm, vad har jag och säga då? Att jag är på pissigt jävla humör! har inte sovit något inatt och de gör ju inte saken bättre dååååå.. sen så hatar jag allt och alla, nej då men några hatar jag ju iaf :D är inte en ohatisk människa idag. de här inlägget kommer va totalt olågiskt och jag tror jag blir imponerad av den som förstår vad jag skriver en kväll som denna.
hade jag kunnat hade jag åkt långt långt och stannat där länge. vad jag hade gjort där? nej de vet jag inte, luffat runt typ! Skämta! Jag vill typ bara gå och lägga mej och sova ca en veck så jag kan dra på yran och sen åka till skåne och sola, shoppa och bah släppa allt typ :D och sen, bäst av allt, träffa min egna underbara kusin Emma :D the love of my life typ.. haha, nej då, men kunde vart :D 
 
och jag och alma hälsar  ~du vill ha mej men jag skiter, skiter i dej! ~ så fuck the world hahahahahahaha
 
 
jag har inge liv, pusshej!

Dålig på dehär ja..

Hej! Har inte bloggat på typ 7år nu men de är dels för medans jag jobba gjorde jag inget och hade ingenting att skriva, men jag kan ju ta min helg iaf.
I fredags började jag jobba en halvtimme tidigare eftersom jag skulle på begravning, och har jobbat in så jag slapp gå tillbaka till dagis efter begravningen. Kändes sjukt hemskt att gå på begravningen för an kompis som är endast ett år äldre än mej.. Vi saknar dej fina Crille!
Efter begravningen drog jag hem, sov, bråka me alla i huset, duscha och sen drog jag till Marit. Vi har haft en sjukt galen helg, och nu är jag sjukt jävla sliten. Ska hem vid tre och ta de lugnt i någon dag och sen får vi se vad som händer. Men de va väll allt jag orkar skriva, hörs hej!


RSS 2.0