Taggar!

Hej! Nu är jag fan taggad på Valborg igen, allt tack vare min älskade kusin Emma! Prata med henne hur länge som helst igår, hon får mej alltid att må så bra! :D Ska prata med henne ikväll också, hihi. Jag skariver nog inte på hela dagen nu, men när jag kommer hem kan jag skriva. Ska ju vara i Järpen med massa folk och så skulle min pappa komma & hämta mej klockan 1 inatt. Så det här blir säkert bra! Nu ska jag borsta tänderna, kolla så jag har allt med mej och sen gå ner till bussen. Hörs ikväll!
 
               

 

Tiden läker inga sår &, dagarna går långsamt!

Hej! Jag har ju vart as pepp på valborg hela veckan, och nu dagen innan försvann all lust att fira valborg överhuvudtaget! Vill bara ligga hemma i min kära säng, precis som jag gjorde hela helgen! Min säng ställer alltid upp för mej när det behövs, det känns så bra att veta. Men tror iaf att jag ska fira skiten endå och sen åka hem vid typ klockan 1 eller hlv 2. Kan ju vara bra att komma ifrån rummet lite också, inte tänka alls osv. 
 
Min dag idag har vart seg och ganska instängd, vart helt i min egen värld idag! Folk har pratat med mej utan att jag egentligen har hört vad dom sagt, haha. Skriver mer ikväll om hur det blir imorn, hörs!
 
          
 
 

School!


Sluta hata, börja prata!

Hellu!
Har inte pallat skriva något idag och orkar egentligen inte skriva nu heller, men gör det endå! Idag har iallafall jag och världens bästa Alma vart hemma hos mej och pratat om allt mellan himmel&jord! Va välldigt trevligt, vet inte vad jag hade gjort utan den människan. Sen när Alma drog dog jag i sängen på en gång igen, det är det enda jag har gjort sen i fredags kväll! Jag har legat i sängen och stirrat i taket eller kollat film.. De har vart sääämst!
Typ allt är sämst nu, massa folk som bråkar och grejer. As segt! Det enda som är najjs just nu är min spellista p
å spotify och att det är valborg om 2 dagar! Haha, positiva Ida asså.. Godnatt!
 

It used to be so easy you & me.

           
           

 

Att dansa är kul, men jag föredrar att supa!


Zumba!

Har fått ett jävla zumba spel av mormor så det är vad jag har gjort hela kvällen! Dansat järnet! Va as kul och jäävligt jobbigt också! Va skönt, för man tänkte på annat då. Men känns som att gå igenom en vägg när man går in i mitt rum, kommer in i rummet och blir på dåligt humör på en gång! Så när ni är nere, spela zumba för då blir man glad! Löka sönder trots att jag bara hade jeans & bh! Heeelt sinnes va varm man blev! Men aah, de rekomenderar jag iaf starkt! Iaf till dom som älskar att dansa!
 

Fira syster nu!

        

 

Just because you breath, dose'nt mean you're alive

  






 

Hola!

Kom nyss hem efter att ha varit i Åre och umgåts med massa nyktra & onyktra vänner, va kuul! Blev väll lite knas på slutet bara men det löser sej alltid. Sen tog jag nio bussen till Järpen och hängde med hem till Jesper med Mickis, Nils, Victoria, Marit, Carl, Isabell & några fler jag inte kände typ. Va trevlig. Men sen ringde pappa & lagga på mej så jag blev på pissigt humör! Har annars vart sjukt pepp på ingenting hela dagen, vart as nice!
 
Imorn ska jag ta de lugnt och sova bort så mycket av dagen så möjligt för att sen fira min syster med massa släckt, inte så taggad asså! Brukar inte ha så mycke emot att göra saker med hela släckten, men alla är antingen äldre än mej och typ sitter och pratar jobb & dricker vin eller så är dom yngre och typ leker. Så det är väll det enda som suger, men de hade vart king om min älskade kusin Emma bott här! Ååh, vad hon jämt är underbar. Vi är så gott som tvillingar, lika som bär är vi faktiskt! :D
Nu ska jag gå och äta middag eller aah, äta för att jag inte har något annat att göra.. Men skriver väll inatt eller imorn :)
 

Nooo!

Hej hej! Sitter på sive seriös no lektion nu, sista lektionen idag! Blir Åre med min slyna sen, vi ska hora runt heeeela kvällen ;) haha, nej men jag vet inte lär ju bli de vanliga. Träffa Madde, Patrik och typ några till, blir kul.
Inget kul att skriva, så vi hörs!

Do you think about me when you're all alone?

Jag är käär!
 

Sommar jobb!

Hola! Kom nyss hem från skolan efter att ha träffat Nils en snabbis. Blev as glad för att jag har fått brev om att jag fått sommarjobb, sjukt nice! Ska jobba på dagis, tycker dock inte om småbarn.. Men aja, det är ett jobb iallafall och man får pengar för det så det känns ju helt okej ändå.
Hade matte nationella med Madde & Frida idag, vi va jätte ducktiga! Haha, lite oseriösa kanske x) De gick nog bra ändå tror jag! Det här har vart en bra vecka trots att jag va as less i måndags, den har gått fort och imorn är det fredag. Det kan ju inte bli bättre :)
Nästa vecka går jag måndag&tisdag, valborg tisdag, ledig onsdag och sen torsdag&fredag kvar bara, och torsdag&fredag är våra mest chill dagar! :D Snart sommar också, allt bara flyter på! 
 
            
 

Sweet dreams!


Feel's so good being bad, there's no way i'm turning back!

Helluu! Förlåt för väldigt dålig uppdatering idag men jag försov mej imorse men hann med bussen endå, sen hade jag Engelska nationella i typ 3 timmar kanske, sen massa rast, slöjd och sen slutade jag! Min telefon har dock vart död nästan hela dagen så jag har inte kunnat skriva något därifrån heller. Men efter skolan åkte jag hem och sen till stan för att köpa presenter till min syster som fyller år imorn. Jag åkte nog bara med för att jag inte orkade vara hemma! Haha, jag blir så lätt less på att vara hemma xD 
 
Juste nu försöker jag planera min valborg och det går sagta men säkert framåt. Nu vet jag vart jag ska vara, med vilka jag ska vara och jag tror jag vet vart jag ska sova också! Aaas najjs :D Om jag inte hittar någon stans att sova så kunde iaf min pappa hämta mej typ vid 1 så det känns chill! Är lite övertagg kanske, men bor man i en håla händer det inte mycket kul. Och händer det något kommer oftast någon tråkig och förstör det..
 
Nu ska jag nörda min kära favorit serie så jag kan inte skriva, säger godnatt sen, puss!
 
       

       
 
 

Nationella!

Hej!
Kom nyss på att jag har nationella imorn, skit kul! Tror jag har i engelsa, typ hör & läsförståelse. Hoppas att det går bra, känns ju skönt att man inte kan sänka sej på det! :)
Har vart helt seg hela dagen och bara kollat på film. Har typ sår under tungan så kan nästan inte äta heller, det är jätte konstigt! Fattar inte vart det kommer ifrån? Det gör jätte ont! Har inget att skriva och orkar inte komma på något heller för jag känner mej så gott som död! 
 
     

      
      
 
 

Missa bussen..

Känner mej grymt duktig.. Lyckades missa bussen, kul! Jag hatar att bara vara hemma, men har jag tur så kan pappa komma och köra mej till skolan om ett tag! :) De va faktiskat pappas fel att jag missa bussen för han fråga om han skulle ta fram min cyckel och jag bah: Ja, gör de! Men så när det är kanske två min kvar tills bussen går ska jag gå ut till cyckeln, står den där? Nej! För pappa tyckte att jag sa nej, så nu sitter jag fast hemma..
 
        
        

 

Snaaart valborg!

Ska tagga valborg i sömnen nu! haha har inget vettigt att skriva över huvud taget, är på värdelöst humör.. Så nu drömmer jag mej bort tills imorn, godnatt!

Bitch, you're just like monday's nobody likes you..

Hej hej!
det här har nog vart segaste måndagen på länge, plus att jag trodde det var tisdag..
Jobbade på min svenska två timmar på morgonen eftersom vi skulle ha redovisning på svenska sen men det blir inte förns på onsdag! Sen har jag engelska nationella på onsdag, matte nationella på torsdag och geografi nationella på fredag. Yeey! :( tur att man inte kan sänka sej iallafall, det hade vart lite jobbigt!
 
Nu ska jag kolla film och tycka synd om mej själv mednas jag väntar på att mamma ska komma hem och göra mat!
 
          
 

 

Skolaa!

             
          
 
Shiiit, inge smink asså! ;O haha!

Trevlig kväll!

Hemma efter en helt underbar kväll, det var hur trevligt som helst! Detta borde vi verkligen göra om vänner, god mat, trevligt folk, mycke skratt och massa maränger! Det kan lixom inte riktigt bli bättre :)
Vilde och alla andra lagade jätte god middag, räkor, ostsås och pasta medans jag och Alma spela TV spel! Haha det var något bil spel och båda körde åt fel håll utan att märka något xD Då är man fan grym! Sedan åt vi jätte god marängswiss (stava) och sprang om kring och hade allmänt roligt! Tack som fan för kvällen allihopa! Och grattis igen Vilde! :D
 
Nu ska jag kolla på Vampire Diaries helt forever alone, så vi hörs imorn! Godnatt!
 
   
                              
 

Ben & Jerry's! :D

Hej ehj!
Va typ nyss ut med Alma och nu är jag hemma och har sminkat mej och äter glass ;) Drar till Vilde med alma typ halv 6 och sen ska vi äta middag och vara där ett tag och mysa. Kommer bli trevligt! Är fortfarande väldigt trött men ska försöka piggna till tills vi ska åka så jag inte sitter och är tråkig ikväll!
 
 
 

När man är tröttare när man vaknar än när man gick & la sej..

Hej babes!
Va kul i Åre igår, eller aah vibtyp kolla på film bara men det var trevligt det me. Försökte tvinga mej själv att kolla på film innan jag gick och la mej igår men alla filmer verkade as dåliga, så jag kollade på min favorit serie istället! The vampire diaries dårå, men orkade inte hålla mej vaken speciellt länge för det. 
Vaknade typ 12.00 idag, men är sjuuukt mycket tröttare nu än när jag gick och la mej igår.. Jag fullständigt hata när det händer, känns som att hela dagen är förstörd när det blir så. Har sjukt ont i magen också,men det är nog för att jag åtså dåligt igår. Ibland glömmer man ju lixom bort att äta, så kommer man inte på att man är hungrig förns man äter typ! 
Men ikväll ska nog jag, Alma, Erik och Samuel åka till Vilde och fira att han fyller 16! Grattis vännen! :D Han ska bjuda på middag, kommer bli as najjs! :D Men jag skriver väll något mer innan jag drar dit tror jag, vi hörs! 
 
 
Why so serius? ;)
         
 

Hej, jag kom nyss hem & är redan uttråkad..

Hade det bra i Åre men ingen ork att skriva!
Skriver imorn isstället, ni får nöja er med ett par roliga bilder!
 


 
 


 

Åre nuuu!

Nu drar jag till Åre efter att ha lackat ur för att jag som vanligt inte har några kläder -.-"
 
      
         

 

Uppe med tuppen!

Go'morron!
Vakna typ klockan 10 av mej själv imorse vilket är väldigt konstigt med tanke på hur trött jag var igår när jag gick och la mej! Somna i soffan typ fem gånger innan jag gick ner och la mej, va heelt slut verkligen!
 
Igår var jag då på lokalen och umgicks med Alma, Erik, Madde, Samuel, Simon, Mattias, Mathias, Yaser, Nicke, Alex , osv. Var väll kul, blev dock lite osocial mot slutet. Satt uppe och kolla på film, men fattade dock ignget av filmen eftersom jag som vanligt inte kunde vara tyst xD Haha, jag pratar typ jämt. Åt på Free Friday gjorde jag också, det var as god och as stark tacos. Haha, man är så snygg när man äter tacos asså, det är fan galet! ;)
 
Idag blir de väll Åre igen med typ Madde, Alice, Marit, Alma, Erik, Samuel och så lär man ju träffa lite folk där också. Åker till Mattmar och tar bussen därifrån eftersom det inte går några bussar från det här skit stället. Enda bra saken med Åre kommun är att man får busskort gratis tills man fyller 19, men vad ska man med ett busskort till om det inte går några bussar? Haha stört är det.. Imorn måste jag nog tyvärr vara hemma, men vi får väll se hur det blir ! Skriver när jag har något vettigt att skriva, puss!
 
 

:D


Fredag

Äntligen fregaaaaaag :*


Nu dejtar jag min bästaa vän!

Nu har jag äntligen förenats med min älskling igen, min kära dubbelsäng! Har gått en hel dag utan dej, och det har varit smärtsamt! Haha, hej jag heter Ida och är foreveralone så jag skriver fina saker till min säng på bloggen ;) Haha, har vart på såhär hel töntigt humör hela dagen, as kul! Tycker ingen annan mer än jag dock ;)
 
Aja, nu tar jag & min humor och har trekant med sängen, puss & kram, hörs när vi hörs!
 
 


Planering!

Hej hej!
Kom nyyss hem efter en sväng i Åre, en snabbis i järpen och snabb-firande av min lille kusin Isak som fyllde år idag! Fick glass och grejer, najjs najjs.. Typ bara ätit frukost och en liten hamburgare på Max idag, sen godis, galss och kakor.. Känner mej nyttig :/ inte alls lingonvecka.. nejnej!
 
Jaja, va trevligt att komma iväg en sväng iaf, har iof vart överallt hela veckan. I måndags va jag ute i Hallen me Alma & Erik, tisdags stan, sjuk onsdag & idag åre och grejer! Imorn blire Åre igen och stan lördag tror jag att det blir stan igen! Söndag hoppas jag på järpen igen, om jag har skjuts dårå. Men annars kommer det antagligen vara ganska dålig uppdatering i helgen eftersom jag har planerat att som vanligt vara borta så mycke som möjligt ;)
Skriver innana jag går och lägger mej igen!
 
    
 

 

Ny dag, nya möjligheter!

Godmorgon folket!
Vakna och va väldigt pigg imorse med tanke på hur dåligt jag har sovit, vaknat och grejer typ hela tiden. Men känns iaf rätt skönt att gå till skolan snart, jag får damp av att vara hemma för länge x) 
Och så har snön nästan försvunnit nu,  så sjukt lycklig! :D 
Nu måste jag dra, vi höres!
 

Yeey, skola imorn..

Skola imorn igen då, känns helt okej. Torsdagar är chill och sen är det bara fredag kvar! Kan inte fatta att det är typ 8 veckor kvar till skolavslutningen och snart sommar! Åååh, va underbart! :D
 

Tjooockis dag!

Hej hej! Har vart på PMSigt humör hela dagen idag så har lackat på allt och börjat gråta för inget.. Skit kul! Och som om det inte vore nog med det så har jag också svullat hela eftermiddagen, först pizza och sen vit chokladcreme med typ lime. Det va aas gott!! :D Älskar pizza av hela mitt hjärta, ska antingen va tonfisk & lök, ädelost & lök eller köttfärs på! De är något av det bästa som finns, typ efter sushi ;)
 
I övrigt har jag inte gjort något annat än att kollat på The Vampire Diaries! Damon och Stephan är ju bara såååå heta! Dock ser ju inte Jeremy helt fel ut heller, jag tycker om fina filmer/serier med fina pojkar, det blir så mycket bättre på en gång ;) Men nu ska jag fortsätta kolla och drömma om Damon, så vi höres!
 
    
 
 
    

Tjooockis dag!

Hej hej! Har vart på PMSigt humör hela dagen idag så har lackat på allt och börjat gråta för inget.. Skit kul! Och som om det inte vore nog med det så har jag också svullat hela eftermiddagen, först pizza och sen vit chokladcreme med typ lime. Det va aas gott!! :D Älskar pizza av hela mitt hjärta, ska antingen va tonfisk & lök, ädelost & lök eller köttfärs på! De är något av det bästa som finns, typ efter sushi ;)
 
I övrigt har jag inte gjort något annat än att kollat på The Vampire Diaries! Damon och Stephan är ju bara såååå heta! Dock ser ju inte Jeremy helt fel ut heller, jag tycker om fina filmer/serier med fina pojkar, det blir så mycket bättre på en gång ;) Men nu ska jag fortsätta kolla och drömma om Damon, så vi höres!
 
    
 
 
    

Lalala.. rosa linne!

 
 
 

Instagram bilder!

Hellu! Är hemma och mår as konstigt idag, har hjärtklappning och känns som att jag ska spy/svimma. Det är as drygt för jag kände verkligen inte för att vara hemma idag.. men men, går ju inga bussar så tar mej inte till skolaan senare, jävla fitt by asså! Hatar faktiskt Åre kommun, bor på enda stället i hela Åre kommun med skolan som inte har NÅGON förbindelse med någon av fritidsgårdarna! Det tycker jag är rätt så skumt om jag ska vara ärlig, men det är väll inget jag kan göra något åt antar jag.
 
Tänkte lägga upp lite Instagram bilder eftersom jag har bildbrist! Ni får gärna följa mej på instagram, idaasandstrom heter jag :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Just fuck off, please.




Kollat gymnasie!

Hallå!
Idag har jag först haft nationella i geografi, gick nog bättre än väntat hoppas jag! Sen hade jag håltimme och sedan typ 20minuters SO.
Efter det tog jag och Alma bussen till stan, åt på subway och träffa Jonte, Yecke, Jacke och lite andra människor. Vi gick väll mest runt och försökte fördriva tiden så vi kunde kolla gymnasiet och sedan åka hem ;) Vi var och kollade på ÖG (östersunds gymnasiet) jag tycker skolan verkar sjuukt bra! Lite liten för 300 elever, men det funkar säkert. Ligger ju väldigt centralt och har jätte najs upplägg av schema och liknande. det är en friskola om någon inte visste det.
Ikväll ska jag duscha och kaaanske träna lite snabbt, sen blir det väll film och sen upp och göra ett till nationelltprov i SO. Sjuukt tagg med att ha nationella verje vecka fem vecor i rad asså.. not!
 
 

Natti natti!

Har nyss kollat klart på Not Anothre Teen Movie och ätit frysta hallon. Nu ska jag sova, godnatt!
 

Ååh.. :(

Asså jag blir så ledsen.. jag har precis gått och blivit beroende av frysta hallon, och så nu har det kommit fram att hepatit A kan spridas i frysta bär! Och nu tänker ni att man inte alls kan bli beroende av frysta hallon, men man kan bli beroende av godis/socker, eller hur? Och det går ju alltid att ersätte att beroende med ett annat, och det är precis de jag har gjort! Jag har ersatt mitt godis med frysta hallon eftersom det är lite nyttigare, men fortfarande socker. Och nu vill min mamma att jag ska sluta äta hallon bara för att alla jävla människor på den här planeten ska ha massa bajs sjukdommar som ska spridias i mat! Va fan lixom.. och om det endå är så vanligt som det verkar om det smittar med bär så varför inte bara vaccinera alla mot det och sen är det lugnt? För det finns ju vaccin mot det, som man kan ta innan man ska utomlands och grejer.. Aja, jag ville bara säga att jag är väldigt ledsen över detta och tycker att jävlen som startade hepatit kan gå och DÖ! Vilket människan förhoppningsvis gjorde eftersom det är ett virus som sätter sej i levern och man kan bli jätte sjuk! Så, in your face!, säger jag bara!
 

GRATTIS BÄSTAA!

Hej hej! Idag har vart en bra dag med tanke på att det är måndag. Dagen har gått rätt fort och har haft flyt hela dagen typ. Först hade jag as mycket tid på mej imorse, sen fick jag min ganska sena julklapp av Samuel (de va jätte fint lego=, sen efter de fick jag en grej av Michaela och sedan var jag jätte taggad på att träna när jag kom hem :D plus att det har vart världens bästa väder på eftermiddagen, soligt och varmt.
 
En annan jätte bra sak är att idag är det ingen vanlig dag, för idag fyller min älskade Alma byxmyndig! :D wihooo! Hoppas du får en as kul natt med dina presenter och Erik ;D Haha, nej, men jag hoppas du får en skit bra kväll och jag vill bara att du ska veta att nästa år ska vi fira din födelsedag gånger två eftersom det inte blir något nu!
Du är bäst och jag kommer alltid älska dej! Även fast vi bråkar ibland ska du veta att du är mitt allt, du kommer alltid vara min slyna :* Och jag alltid din!
 

 

Skola!

Godmorgon!
Sitter just nu och dricker kaffe och gosar me katten i sängen, jätte mysigt. Fryser helt sjukt mycket och har inte alls lust att gå ut. Men jag måste gå typ nu, så vi hörs!
 
 

I taket lyser stjärnorna

Har äntligen tagit mej tid att se "I taket lyser stjärnorna". Sjuuukt sevärd film säger jag bara. Den va väldigt fin men helt galet sorglig, jag lipa i stort sätt hela filmen! När jag väl börjat gråta till en film kan jag inte sluta, så jag grät typ konstant sista timmen av filmen eller vad det var. Tycker det var synd att killen hon gillade i början av filmen bara försvann helt plötsligt, kändes som att han bara var lite "tidsfördriv" för att ha något att fylla ut den med! Men annars var den jätte bra!
Nu ska väll jag sova, så godantt!
 

Iloveit!


Examensklänning + skor!

   
En Little Mistress klänning, hoppas bara att den passar!
 
 
"Fake Jeffrey Campbell" skor från scorett :)

Gå ut för att ta sej ett glas, varför ska jag gå ut?

Hej!
Är hemma efter en hel fuckad helg, den har vart skit kul och lite mindre roligt. Men aja.
I fredags åkte jag iaf till Åre med Alma, Madde, Nils, Samuel, osv. det va as kul där förutom att jag blev jätte förvirrad ett tag. Men vi var i alla fall bara där till nio för då tog jag, Madde, Nils, Rickard, Carl, Linus, någon Emil, Simon och några till bussen till Järpen och sedan gick vi upp till Andreas. Det var as kul enda tills det spårade totalt! Men det gick iaf bra för mej och Linda.
Sen när jag och Linda kom hem till henne skrämde Marit typ livet ur mej.. Läskigaste jag vart med om i hela mitt liv, typ! Men när det va bra igen gick jag iaf ut och snacka och försökte hjälpa en kompis att hitta sovplats, det var as kallt ute! Så jag var tvungen att gå hem igen, och så decka jag och Linda på en gång och Marit sov redan. Haha, sen vaknar jag av att Marit går upp och typ öppnar dörren till Alicke klockan halv sju på morgonen!
Gårdagen var helt okej, jag var helt slut i huvudet och i kroppen. Jag, Nicke, Innis, Nils och Marit åkte till Åre två och satt på Max någon timma sen gick vi ner på station och fixa lite grejer, Nils köpte nya skor. Sen kom Samuel och Madde och Innis och Nicke åkte, så vi drog upp på lokalen där jag spenderade resten av kvällen. Var dock inte så rolig eftersom jag typ satt och halvsov hela tiden x) Tog bussen hem nio och va hemma halv elva och gick och la mej på en gång.
Hoppas alla andra klarar sej bra efter helgen, jag hade iaf kul! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Natti sötnosar!

Jag går och lägger mej nu och kommer nog inte uppdatera på två dagar som sagt! Kommer nog massa kul bilder från helgen är jag kommit hem! Jag kan lova att det är något ni vill se!
 
Så hoppas alla har en bra men inte allt för onykter helg! 
 

De är dax igen!

Hej! Hemma efter den mest sega dagen i mitt liv! har haft as sega lektioner och haft as bitchig vikarie hela dagen., vilket betyder att jag har vart över dryg hela dagen. Hatar den där jävla vikarien, tvinga mej & Alma bära upp alla datorer fast vi inte en använt dom. kärring asså..
Annars så har det vart en hyffsat bra dag och imorn lär ju bara bli bättre. Ska sova hos Marit och åka till Åre :D yeey! Ska bli sjukt roligt och hoppas på att allt kommer va kul, för jag vill verkligen att det ska bli det! Är på pissigt jävla humör och vill helst bara slå någon riktigt hårt, men problemet är att jag vet varken vem eller varför ;) haha, lär väll gå ut över någon oskyldig stackarsmänniska förr eller senare. Eller så går det ut över Alma, så får hon höra mej sitta och klaga över allt och inget ;) brukar lixom bli så!
 
Ska upp och äta middag nu och sen ska jag göra smoothie, kolla film och sura resten av kvällen! Så ni får gärna höra av er! Puss så länge :*
 
 

Hoome!

Heej! kom hem från järpen nu efter att ha varit i skolan! Va helt okej dag, vi skulle bara haft 5 mins raster idag men först va en lektion inställd och nästa va läraraen typ en kvart sen på och sen har jag inte gjort mycket mer än att rita as porriga bilder med Alma idag! Haha vi är fan störd asså.. Vi har ritat heeeta grisar ;D
 
Imorn blire skola igen och fredag-lördag kanske jag inte uppdaterar så mycke för jag ska till Åre sen till en kompis till Nils och efter det ska jag sova hos Marit! Ska bli aaas kul! :D Marit-Ida power, you know!
 
Va väll inte så mycke mer jag vill skriva, men uppdaterar nog senare ikväll igen ;)
 
 
 

Film - Madhouse!

Kollar på en skräckfilm nu innan jag ska sova, bra idé! Madhouse är nog en av dom värsta filmerna jag sett i hela mitt liv! Riktigt äcklig är den, man får panik i hela kroppen när man tittar på den. Enda filmen som är värre är nog The Devil Inside.. Aja, hoppas jag kan sova intaa, Gnatt!

Drama, lies, tears. Cheers to the teenage years!

Hej hej! Gick bra på HC, dom trodde inte att jag hadekörtelfeber nu men jag kunde ha haft en mildare variant av de innan eller så har jag bara haft något virus :D Yeeah!
Detta betyder att så länge jag inte blir värre kan jag sova hos Marit på fredag! :D Ooooch min valborg är nog inte förstörd :D Så nu är jag glad. Forrtfarande ganska hängig och har vart de hela dagen, förutom dom små totala raseriutbrotten jag fått.. Fattar inte vad det är som är fel me min hjärna, helt plötsligt bara total lackar jag! Ganska jobbigt faktiskt :/ Men men, nu är jag glad såå :D Ska nog på skolan imorn också, hoppas på att jag har SO så jag får se hur det gick på uppsatsen! :)
Har inget vettigt att skriva så jag avslutar med en fucked up bild på mej ist ;)
 

HC nu då..

kul, ska ner på HC och se om jag har körtelfeber.. Har jag de tar jag fan livet av mej! Då kommer helgen, Almas födelsedag och valborg vara förstört! Och då blir jag fan arg!


Svar på frågestunden!

Svar till Ludde :)
Vilka är dina 3 bästa killkompisar? - Mina tre bästa killkompisar.. hmm... jag vet inte, jag tycker om alla mina killkompisar ;)
Vilka är dina 3 bästa tjejkompisar? - Jaa.. Det är också en bra fråga, men jag tror jag måste säga Alma, Marit och Madde isf :) Litar på dom till 100% och dom ställer alltid upp, bäst är dom!
Har du förlorat en vän nyligen? - Inte vad jag vet.. Eller joo, men jag tror det är rätt chill nu? :)
Är du singel? - Yess :)
Är du oskuld? - nej, jag och Marit har ju vart tsm i ett år nu ;)
Tycker du jag är snygg? - Jaa du, hade jag vetat vilken Ludde som skrev frågan hade jag ju kunnat svara på de, men du är säkert snygg! :)
 
 
 
Svar till Puss!
Vem var den senaste personen du låg med? - Marit, igår, på skol toaletten ;)
Va de bra? - De va sjukt bra :D
Kille eller tjej? - Men Marit är väll en tjej! :)
Är du kär? - Nej de är jag inte :)
Tycker du om mig? - Jag tycker ju om pussar, men just dej vet jag ju inte ;) Vet ju inte vem du är! Men jag tycker om dej för att du gick in på bloggen och frågade! :D
 

 
'
Svar till Danne! :)
Hur lång är du? :o - Haha, jag är 154cm meter lång! Eller kort kanske man säger i mitt fall ;)
Hur gåre med träningen? - Det gick bra fram tills lovet ;) Men ska väll börja igen nu efter att jag blivit helt frisk :)
Hur kommer det sig att du ser så jävla bra ut? - 
Ååh, tack va gulligt sagt :) Men det är ju dock en fråga jag inte riktigt kan svara på eftersom jag inte håller med och det är ju ganska olika vad men tycker om folks utseende :)

 
 
Svar till Fanny!
Favorit färg? - Rosa kommer alltid att vara världens finaste färg!
Favorit blogg? :) - Hmm.. jag tycker så klart om alla mina vänners bloggar, men dom enda kändisbloggarna jag läser är kissies.se och jockibois.se som tyvärr har lagt ner den bloggen :( 
 

 
 
 
Svar till Kalleballe!
Hej ida villka skulle du kunna ha en fyrkant med (blandat killar och tjejer)? - Om jag skulle kunna ha en fyrkant med precis vilka jag vill hade jag haft fyrkant med Channing Tatum, Kellan Lutz och Jensen Ackles! Och då hade jag vart tjejen i fyrkanten så då är de ju blandat tjejer och killar ;) Haha hade vart helt okej faktiskt.. Men aja, drömma får man ;)
 
 
    
 
Tack för frågorna, hoppas ni är nöjda med svaren! :D <3
 

Goodnight!

Nu säger jag godnatt och hoppas på att jag är lite pigg imorn när jag vaknar iaf! Hela lovet har jag vart piggare när jag gått och lagt mej än när jag har vaknat xD Har väll inget att skriva mer än att det blir en film och förhoppningsvis lite sömn efter det! Såååå, vi hörs imorn!
 

Min humor.. Så jävla king!


Nu jävlar!

Hej hej! Nu är de så här att jag har nu fått pappas gamla dator så nu tänkte jag börja blogga igen! Jag ska svara på frågestunden ågon gång i veckan och försöka uppdatera så myvke som möjligt! Men vi hörs mer om det sen, för nu ska jag gå till bussen! Ska inte bli så jävla najs me skola asså..


Tjatja bloggen.

Ida är så dålig på att uppdatera ofta, så ja tänkte göra de åt na nu :* 
men de funkar inte att lägga upp massa bilder.. Så aa.. Hehe 
Puss :*

Snowboard!

Hola! Har åkt snowboard med pappa, lillasyster, mammas kompis och hennes två söner i Bydalen idag! Det var mycket trevligt, men jag orkade inte så mycket för jag håller på att bli sjuk :/ Har typ svullna körtlar lite här och där, så de suger.. Men sen när jag kom hem låg jag och stekte i solen! Alltid lika skönt asså! :D
Imorn ska jag nog till järpen och så tänkte jag åka skidor i Åre på torsdag, men det beror ju på hur jag mår! Så jag hoppas att jag mår bra då så man kanske får syn på Herbert, eftersom Ansiktet senare samma dag ska spela på Bygget ;) Jag hatar dock Bygget eftersom dom är så jävla fittiga att dom alltid har 18års gräns, jag hatar åldersgränser! Så kuk i dom säger jag bara.. Aja, nu ska jag nog springa lite eller iaf gå! Så vi höres, puss! :*
 
 
Idag och påskmiddag!

RSS 2.0