Och med stängada ögon ser jag allting klart!

Hej! Har vart en fett kort vecka, känns det i allla fall som. Och nu är det bara två veckor kver, eller tre vanliga skoldagar. Går imorn, måndag & tisdag nästa vecka. Sen är reste oseriöst! Ska klippa mej på fredag nästa vecka, fixa naglarna onsdag näsnästa vecka och på avslutningsmiddag dagen innan avslutningen. På avslutningen ska jag och lite annat folk tälta och ha det underbart! den kvällen går fan inte att misslyckas me!
 

May. 29, 2013


Hemma!

Hej hej! Är hemma från skolan idag igen, kände mej helt värdelöst imorse och eftersom min syster är magsjuk tyckte mamma att jag skulle stanna hemma! Så nu sitter jag ute & njuter av vädret :D


Lång dag!

Hej hej! Är jätte trött och har vart de hela dagen, så ska typ duscha nu och sen sova. Anledningen till att jag aldrig skriver är att jag inte har så mycket att skriva, ingen bra kamera och ingen bra telefon. Så hinner jag typ inte heller, ska försöka skriva mer endå. De va väll allt jag hade att säga, kram ❤


Let´s forget about everything!


Bed time!

Nu säger jag godnatt efter att ha pluggat alldeles för lite till provet imorn. Har inte heller gjort klart HK:n, bilden eller  NO:n.. Jag har ingen som helst självdisiplin asså.. Aja, jag får ju skylla mej själv. 
 
 

I just can't get you of my mind!

Hej! Har vart världens längsta dag idag och tacka fan för att den snart är slut! Är less och vill gå och läägga mej och slippa plugga.. Ibland är det inte kul asså! Om jag har tur blir det i alla fall en kul helg, sover hos Marit imorn och så drar vi till Åre och lite grejer. Skriver iorn, puss puss!
 

Är du rädd att jag är stor? Den är ju liten men naggande gooo' !

Hejsan people! Jag kom nyss hem från skolan och är på lite små surigt humör. Haha, lagga typ på allt på bussen hem, tur att jag har min lilla Alma som förstår mej iallafall. Hade fan blivit psykiskt störd utan henne, hon är typ min psykolog xD I övrig har dagen varit alldeles för  lång och jag har vart 100% säker på att det har varit torsdag hela dagen. Sjukt surt med tanke på att det bara är onsdag.. 
På fredag ska jag till Åre om det blir som planetat, men är egentligen ganska opepp. Fast endå inte, för jag vill ju träffa kul folk men de finns tyvärr alltid människor man inte vill träffa eller bara inte orkar med. Och sen så lovade jag ju också Alma en sak jag nu önskar att jag inte hade lovat.. Haha, jag & mina dumma idéer! Får ju skylla mej själv den här gången, men det blir nog bra endå. Hoppas jag. För annars tror jag nog att mitt liv är förstört i några år framöver, eller iallafall ett halvår eller något. Men jaa, de lär väll märkas. Jag kommer säkert endå bara hetta sönder, så nej de lär inte bli bra! ÅÅÅH, 
 





 





 
 

Insta bilder!


Skype med babe!

Hola bitches!
Sitter & snackar skype med babe. Åratar om allt möjligt som skolavslutning, helger, pojkar & andra störda saker.Är hemma & har världens jävla mensvärk idag, skit kul.. Hatar mitt liv typ. Tror att det blir Åre in helgen och göra något kul med nå folk! Har typ inget att skriva, men gjorde i alla fall mitt absolut sista nationella för den här terminen igår, så sjuuuukt skönt! Bara fyra veckor kvar och sen lämnar jag grundskolan för alltid, haha ååh :D Lyckan säger jag bara!
 
 

School 😩🔫

Hej! Har ingen lust att gå till skolan över huvud taget, är jätte trött & har svin ont i huvudet. Men de är bara att gå endå, måste lämna in två uppgifter, plus att jag vill fan inte hamna efter! Men nu måste jag gå till bussen, hörs!


Måste hela jävla natten gå?

Hej! Tänkte bara säga att jag är väldigt stolt över mej själv & vad jag har gjort den här helgen! Jag har lyckats få liiite bränna på hela kroppen & jag har gjort nästan allt plugg jag hade! Det enda jag har kvar är en del av HK:n, bilden & plugga till SO provet, annars är jag helt klar. Nu ska jag kolla klart på mitt avsnitt av supernatural & sen blir det att dejta sängen! Godnatt!


Gårdagen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sola, bada, ute & grilla!

Hej! har inte orkat skriva idag eftersom det har vart så jävla bra väder! Satt ute i solen och plugga mellan klockan ett och fyra kanske, sen drog jag ner till sjön med Alma & Erik. Sen kom Olivia också och badade alla utom jag. Nu är jag hemma & väntar på att maten ska bli klar sen ska jag, Alma, Erik och Olivia ner till gläntan och grilla & bada! As najjs :D
 

 

Steek!

Hej! Har haft as najjs väder idag, solat jätte mycket & ätit Twister. Det är verkligen den godaste isglassen på jorde, inge snack. Var med Kevin, Patrik, Nils & Frida på Annnas ett tag, spela lite biljard och solade. Sen drog vi upp på byn & jag köpte min kära Twister, snacka lite med folk & sen drog Kevin & Patrik hem. Jag och Frida stanna kvar & höll på att bokstavligen dö för att det var så varmt. Sen drog jag hem med bussen och drog på mej shorts & gick ut och sola  de första jag gjorde när jag kom hem.
 
 
 

Yeey!

Hej! Är på skolan nu & dampar me Yaser, Alma, Frida & Samuel, helt okej. Men vill hem nu på en gång typ..


Can't sleep at night!

Kan inte sooooova! Tankarna bara snurrar..


Vill inte leva efter gamla kristna ideal, så baby vi kan göra en fjäder av en höna!

Hellu! Hemma efter en låång dag. Alla har fan vart bitchiga och på pissigt humör, inte så jävla kul. Gick iaf till Madde med Patrik efter skolan idag, va där kanske 20minuter för sen skulle jag hem. När jag kom hem bråka jag med pappa, sen min syster och efter det med mamma, skit kul! Nu sitter jag iallafall och lyssnar på musik som tar över hela hjärnan, så jäääävla skönt! Totalt kär i en låt som heter Monster Dubstep! Så sjukt bra och skön öåt. Man kan inte koncentrera sej på nånting annat än låten. Love it!
 
 

Godnatt!

Hej! Har fortfarande inget att skrivs, är typ bara allmänt arg hela tiden. Har nationella imorn, matte.. Hoppas det går bra. Skriver något vettigt i helgen för jag ska vara hemma och plugga. Heeeeela helgen! Rätt så stolt över mej själv faktiskt. Men ha de bra, jag ska sova, godnatt!
 

Pallar inte skriva något så ni får lite av min musik ist!

 
 

Ny header!

Duger den eller gillar ni förra bättre?
 
 

Morning!

 
 

Östersund!

Hej! Är påväg till stan me Alma nu. Blir väckt av att hon biter mej, så snäll vän har jag. Haha, puss!


Skräckfilm med sovande vän!


Stan me la familia!


Lalala!


      

      


      
       



       


       


       


          
       
 





       
 

       
 

       
 
 

Första doppet!

Hellu! Kom nyss hem efter att ha varit ute med Alma & hennes vovve ett tag! Jätte mysigt va de! Vi prata typ om massa bajs & planeerade skolavslutningen. Kommer bli så jäävla grymt! Haha, övertagg.se.  Och så tog vi årets första dopp, lite spontant sådär! De va jätte kallt, me helt okej när man kom upp ur vattnet. Har vart så sjukt härligt väder hela dagen & sen så ska vi grilla!
Imorn kommer jag nog inte skriva så mycket för jag ska till stan klockan 8 på morgonen och sen när jag kommer hem så ska Alma till mej. Så ska vi ha svullkväll! Älskar att svulla med Alma, de känns så bra :D Och på månda är vi ju lediga eftersom va har "operation dagsverket" typ så då dra vi till stan. Kommer nog inte skriva så mycket då heller, men skriver när jag har tid, kram!
 
         
 

Drar & snackar skit me babe!


The people you love is the ones who can hurt you yhe most

Hej! Kom hem från Åre för typ en timme sen. Det sög typ i Åre, eller aah jag va på jätte dåligt humör. Är typ as arg på alla. Nej inte riktigt, men nästan. Vet inte vad jag ska skriva, vill typ inte tänka. Så jag bara svamlar, precis som vanligt. Men träffa i alla fall Marit, Frida, Alice, Madde, Kvein, Patrik, Mattias & Samuel och det var trevligt. Allt annat var typ bajs, så jag ringde Alma så jag kunde få hetta lite. Dom som hörde mej då trodde antagligen att jag var dum i huvudet, eller inte antagligen, garantgerat. Sen har jag pratat lite med Frida & Kerstin i telen, tänkte höra me Kerstin om hon hade lust att ses men hon var fortfarande i Göteborg. men jag pallar inte skriva nu, ska kolla film, hörs!
 

Hold my hand.

          
 
 

Sweet dreams & beautiful nightmares!

Går & lägger mej nu. Ska förhoppningsvis till Åre imorn, men det beror ju på hur länge mina föräldrar tänker va dryga. Men jag tror jag åker vare sej jag får eller inte imorn, för jag blir ju bara så jävla förbannad hela tiden. Det är fan något fel på mitt humör.. Men aja, jag måste sova nu, är väldigt trött. Godnatt!
 
 
        
          
 

No life..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Så plocka upp en stan, släng på förtryckaren & sätt den där blåvita bussen i brand.

Godmorgon!
Vakna typ 10  imorse av att min syster och hennes kompis var i rummen utanför mit och lekte.. Skit kul! Drog mej i snängen till klovkan 12 ovh då gick jag upp och åt.Tänkte gå och lägga mej igen efter att jag hade ätit bara för att jag var så jävla trött, men då kom min moste och min lilla kusin Isak. Haha, han är ju för söt trots att han är som en duracellkanin, fattar inte var energin kommer ifrån! Min moster skulle fixa till min klänning som jag ska ha på skolavslutningen. Jag hatar dock att ha klänning på mej, det är inte så snyggt på mej. Vilket suger eftersom klänningar kan vara så otroligt fina! Ska kanske träffa Alma & Erik senare, om dom ens tar sej upp.. Annars ska jag nog plugga & ta det lugnt hela dagen.
 
              
 
 
 
 

Jobbig dag..

Sjukt jobbigt att säga hejdå till dej vännen! Älskar dej något enormt, bara så du vet det.. Jag kommer och hälsar på snart, det måste jag!  Du betyder sjukt mycke för mej och kommer aldrig glömmas! Önskar bara att världen inte va så orättvis.
 
 

Svullar!

Hej! Ligger just nu hemma & tycker synd om mej själv.. För imorn drar en nära vän till mej! Det suger verkligen och jag kommer sakna dej så sjukt mycket. Synd att jag inte kunde vara med idag, det hade vart roligt att vara med.
Palla inte skriva något mer utan ska bara fortsätta äta min glass & sedan gå och lägga mej tidigt ikväll.
Sista dagen i skolan, sen lång helg! Det är iallafsll positivt. Ska nog till Åre, men har inte bestämt mej än.
 
 
               
 

7 Maj 2013

Godmorgon!
Jag hann  inte skriva igår när jag kom hem, eller hann gjorde jag väll, men jag somnade. Kom hem typ vid sju och somnade åtta. Var helt sjukt trött! Något jag tycker är väldigt konstigt, det är att jag nästan varje natt vaknar mitt i natten av att jag är turstig så att jag håller på att avlida! Och så får jag typ panik upp och dricker 2-5 glas vatten sen går jag och lägger mej och somnar på en gång. Så sjukt konstigt..? 
 
Igår var väll en rätt så seg dag. Hade massa lektioner men film på en och en halv lektion. Den var faktiskt riktigt bra! Efter skolan skulle jag egentligen sova hos Madde men "någon" hade ringt min fader och berättat om massa dumt jag hade gjort. För det första vill jag bara säga, ring inte men pappa, ring min mamma! För det andra, säg det till mej först så känns det inte som att du går bakom ryggen. Och det var typ det jag hade och säga!Hörs, Hej!
 
 
             

Språåååk!

Jag fattar inte hur vi kan ha mer än godkänt i allt! Det är fan sjukt xD
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No make-up!

Heej! Vakna upp imorse och insåg att Innis fortfarande hade mitt smiank.. Inte okej. Haha, aja, jag smainkar mej ju inte så ofta innan skolan, men idag var en sån här dag jag hade kunnat göra det. Har typ en halvtimme på mej och har inget att göra. Ska bara dricka mitt kaffe & borsta tänderna på den tiden. Jag älskar att borsta tänderna! Det är typ skönt. Fast jag älskar att tvätta händerna också, för det är som att duscha fast bara händerna. 
Stannar nog i Järpen en stund idag, ska bli skönt antar jag. Eller aah, jag vet inte. Jag kanske stannar i Järpen iallafall, det beror väll på om jag orkar. Om inte annat så skriver jag när jag kommer hem, puss!
 
 
   
          

Ge mej!

Min topp tre "Absolut vill ha, men går typ inte att få"
 
Perfekt & vältränad kropp innana sommare! Dock omöjligt. Tycker inte att tjejer ska vara smala, tycker det är finare att vara kurvig eller lite vältränad. Det måste lixom fortfarande finnas något att ta i, ska inte vara någon sorts pinne.
 
 
Jag vill ha lockigt & lågnt hår! Det har jag tyvärr väldigt svårt att få eftersom mitt hår är spikrakt & jätte tunt :( det suger verkligen! Vill även ha lite mörkare hår, typ ljusbrunt.
 
 
Och så tycker jag att man ska kunna sova med vem man vill både killar & tjejer uatn att det måste vara något med det. Bara för att man sover med en kille betyder ju inte det att man ligger. Jag hatar att sova själv och tycker att man kan sova hos vem man vill utan att det är något mer med det. Fast folk börjar ju oftast snacka rätt så fort, vilket suger!
 
 
 

Sliiten!

Känner mej som ett vrak idag.. Riktigt jobbitg faktiskt. Är as trött och seer allmänt sliten ut, ser nästan lite sönderpundad ut. 
Har endast legat i sängen hela dagen, pratat lite i telen & kollat på The  Vampire Diaries. Har typ funderat på allt! Gymnasie, lägenhet, vänner, pojkar, vilka skor jag ska ha på skolavslutningen osv. Rätt skönt & rätt tråkigt, kom fram till vilka skor jag ska ha ialla fall och det blir inte dom jag la upp bild på innan. Lägger upp bild på dom sen! Annars har det bara kaosat i huvudet och jag har inte kommit fram till nånting vettigt.. Eller kanske, jag vet inte xD  Haha jag är alltid så förvirrad med vad jag vill & inte vill. Vill alltid allt & ingenting på samma gång. Men någon dag får jag nog ordning på tankarna..
 
           

 

Seg söndag!

Hej! sry för dålig uppdatering igår, var typ jätte trött och hade inget att skriva. Var trevligt att träffa Kerstin en stund på kvällen, bara prata osv. När hon åkt hem återgick jag till att kolla på The Vampire Diaries, as najs! Och det är väll vad jag har gjort fram tills nu. Gick och la mej vid två, vakna av att min syster & mamma bråka vid 10, startade datorn halv 1 och åt nyss frukost! Så kul har jag haft idag.. Trött som fan eftersom en väldigt gullig vän ringde mej klockan fyra inatt och vill prata om massa kul xD Haha fast jag var typ så gott som sov medans vi prata, jätte läskigt! 
 

Dom kallar oss för haters för att vi säger som det är

Hola!
Kom nyss hem från helt okej dag i stan. Var dock tvungen att åka hem till mina  sura föräldrar och vara "social", alltså sitta vid datorn resten av kvällen. Kul jävla liv asså.. Är typ uttråkad, rastlös och sur.
Kerstin kommer nog till mej sen i alla fall, bara för att vi inte tog oss till åre eftersom mi madre is cp (jag kan både spanska, svenska &engelska). Har typ inget att skriva, men om någon vill vara social så va det! 
 
 
         

         
 

You make me smile!

Hejsan! Hemma efter en sjukt bra dag, trots att skoldagen kändes som fyra. Hade jätte trevligt i Åre och det var första gången på länge jag var ute i Åre istället för att bara sitta på lokalen. Var med jätte mysigt folk och hade det bara väldigt trevlig. Riktigt trevligt faktiskt. Jag kan inte riktigt sluta le för tillfället för allt är bara bra! Inge bråk, inge problem, ingenting.
Imorn blir det nog stan och sen kanske Åre. Får se hur det blir med Åre eftersom det inte går några bussar eller något. Det suger verkligen. Kan aldrig vara med på allt eftersom jag inte tar mej någonstans. Ska fan stämma Åre kommun eller något.. Haha, nu ska jag sove eftersom jag måste upp tidigt & ta enda bussen som går på hela dagen.
 
           

 

👌

Engelskaaa!👍❤


Måste draa!

År precis som jag trodde att jag skulle vara, as trött! Men jag hinner inte skriva nu för jag måste gå, har sviin brottom! Puss på er!
 

Snälla bli min igen, låt mej va kvar

Imorn blir det Åre, kommer dock vara as trött eftersom jag är jätte pigg nu. Känns som att jag skulle kunna vara vaken hela natten trots att jag sovit piss dåligt hela veckan. Hoppas allt blir bra imorn, för antingen kommer det bli det eller så kommer kvällen gå åt helvete. Vilket av det de blir lär jag väll märka. Jag vet att jag bara svamlar, men det är för att det kändes bra att skriva plus att jag inte riktigt vill att folk ska se vad jag skriver. Jag är skev, jag vet. Men aah går och lägger mej efter ett något behövt samtal.. Kändes bra att prata trots att jag blev & fortfarande är arg! För hur bitchig och arg jag än är, vare sej du minns de här eller inte, så betyder du mycket! Skriver imorn under skolan, på morgonen eller kvällen! Och önska mej lycka till för jag har två redovisningar imorgon, svenska och NO! Godnatt
 
            
 
 

Plugg!

Hejsan!
Jag kom hem för kanske 4 timmar sen. Sov hos Marit igår efter att jag varit i Åre, det var därför jag inte uppdaterade. Det va trevligt i Åre, alla va bakis och halv döda men bättre än inget! Haha, vi tog nio bussen hem och så var jag, Marit och Linda uppe och pratade ett tag men vi bestämde oss för att sova rätt tidigt eftersom det var skola idag.
Dagen idag har vart typ sämst. De enda roliga var att vakna och gå upp med Marit & Linda, vi har alltid så mysigt! Sen kom jag till skolan och fick ett as snyggt skärp av Vilde! Tack som fan! Och sedan fick jag och Alma ett par granny panties av Samuel. Så jäääävla porrigt, helt sinnes xD Skönare vänner asså.. 
Nu har jag typ nyss ätit middag och sitter och plugar NO. Sen blire väll att plugga lite svenska, engelska, so och sen duscha & film mys. Blir Åre imorn igen, inte jätte pepp men det får funka. Standard, typ. Vet inte varför jag ska dit, hoppas väll på att träffa någon där kanske.. baaajjs... Nej, nu skiter jag i det här! Hörs.
 
Snyggt va? ;)

So forget about tomorrow, tonight, we're drinking from the bottle!

Hej! Här kommer lite bilder från igår, haha fulare bilder asså! Det va helt klart bästa kvällen på länge, tack som fan Tobias för att vi fick va hos dej trots att vi va odrägliga!  Länesen jag hade så kul faktiskt och jag kan lova att det behövdes. Hoppas att det gick bra för alla och att ni tog er hem hela & fortfarande får gå ut idag, för det här ska vi göra om!
 
 
   
       

       
       

       

 
 

Kiing!

Har haft en as nice valborg, men pallar fan inte skriva! Gör de & lägger upp bilder imorn! Yeey!

RSS 2.0