Mysoutfit!

Finns inget mysigare än leggings & tjocktröja! Så nu blire film mys i mys kläder & tjockis katten!

Tack för helgen Biiitch!

Har haft en awesome helg med min lilla Frida! (älskar att du faktiskt är mindre än mej oxå) 
Vi va i Åre och va med världens bästa Alice, Alma, Victoria, Samuel, Pata, Madde, Simon & lite fler, gryyymt kul! Hade de helt awesome med mina tjejer den kvällen :'D 
Sen igår va vi i stan, träffa lite folk, och jag åt as god sushi! Älskar sushi av hela mitt hjärta, så galet gott! :D
& idag har vi bara degat och typ vart allmänt sega. 
Nu sitter jag här själv och smsar med folk och kollar FB! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NO & spanska prov, sen blire att riva Åre!

Tänkte göra ett kort inlägg innan jag går & lägger mej.
Drar till skolan imorn för att göra prov jag inte har lust att göra nästa vecka, trots att jag fortfarande är as förkyld. Eller aah, egentligrn äre nog för att jag vill dra till Åre, men.endå ;). Hörs mer imorn, Godnatt!

Bloggen!

Hej hej!
Jag undrar vad ni egentligen vill att jag ska blogga om? Och vad ni vill att jag ska lägga upp för bilder osv. Annars skriver jag ju de jag känner för helt enkelt :')

Min navelpiercing! smycket är Almas, man jag fick låna de av henne :')

Snö blandatregn på klubben, morgonen är halv 12..

Hej hej! Jag vakna på riktigt typ nyss, har vaknat till typ 4 gånger sen klockaan halv 7 imorse :/ hemma och är sjuk idag oxå, men imorn blire skola! Tror jag ska dra till Åre efter skolan också, om jag pallar dårå! Jag blir så jävla trött när jag är förkyld, igår gick jag upp typ klockan tre på dagen men jag kunde endå somna as bra typ 11 på kvällen! Så jaa, sova är det enda jag gör när jag är sjuk!
 
Just nu sitter jag och lyssnar på musik i mina nya hörlurar, rosa såklart :') och kollar på Maskinens turné datum. Fick i födelsedags present (fyllde år den 17/9) att se dom vart jag ville! Så JAA jag är aslycklig! :D Såg dom på yran och då va dom ju sjukt bääst! Och jag är ju helt såld på Frej, jag avgudar verkligen männsikan! Och de coolaste av allt är att han gilla min bild på Instagram! AAAH! :'D
 
Mins fina skoor!
 
AAAAAAAH!
 
 
 
 
Bilden är tagen med mobilen därför den är så bra ;)

Glasögon vs. linser!

Vad ska jag använda, glasögon eller linser? Vad är snyggast & vad passar mej bäst?









3 bilder tagna med min systemkamera!

 
 
 
 
 
 

HJÄLP?!

Jag behöver hjälp med en grej!
Är de någon som har bra förslag på ställen man kan praoa på? Skulle gärna vela praoa med något som har med tidningar att göra, ekonomi att göra eller att redigera eller filma? Någon som har tips? Kommentera gärna i så fall :)

Bääääst!

Hej! Har precis beställt Maskinen jackan! :D läser på instagram att dom kommit ut, slänger iväg telefonen & springer upp i ett vitt linne utan bh & byxor, haha vadå damp? x) fick ju panik & trodde dom skulle va slut när jag kom upp till datorn, MEN de va dom inte :'D *lyckaaa*

Haha hitta ingen biöd jag såg glad ut på x)




Gör järpen osäkert!

Är i järpen med folket & min älskalings slyna! Vi gör det osäkert!



Så blir de ju inte..

Hej hej!
Hade tänkt svara på frågorna i en liten videoblogg, men de gårtyvärr inte, för jag har ingen röst! Måste ta i så jag nästan dör för att få framnågot ljud över huvud taget! Men jag lovar att svara på dom när jag kan prata igen! 
 
Just nu är jag hemma och tar de lugnt eftersom jag är på pass förkyld :/ Har läst pappas mejl nu ockxå, haha hur känns de lilla du? ;) Sorry, men kunde fan inte låta bli! 
Idag ska jag plugga och typ sova, har två prov på fredag, men för tillfället fattar jag typ ingenting :/ 
Men nu kan jag inte skriva mer, för allt bara snurrar! Hörs, puss & hej!
Så här kul  har jag:

Ang Frågestunden!

Hejsan! Tänkte bra lite snabbt säga att jag svarar nog på frågorna från frågestunden imorn, om jag kan prata dårå. Har nästan ingen rlst, men så länge ni hör vad jag säger är de nog lungt;) Folk har ju redan mobbat mej för hur vackert jag låter när jag är hes ;)
Men vi hörs imorn!Gnatt.

Nu jävlar ska de bloggas!

Hej hej!
Har precis laddat ner blogg till telefonen, så nu ska jag bli bättre på att blogga! De kan jag lova :) Just nu sitter jag & är as förkyld och fördriver tiden ne awesome musik! :) Just nu sitter jag och lyssnar på Frej Larssons vers i Dansa Med Vapen om & om igen! :'D Han är bääääst! Jag bloggar mer sen, så vi hörs :)


Jagi förrgår! Så galet snygg i galsögon.. host host :')

JÄVLA KUKSUGAR SIDA!

Jag har suttit i 2 fucking timmar och svarat på era frågor & när jag puclicerar det försvinner 15 frågor! Jag har bara en jävla sak att säga BLOGG:SE KAN FAN GÅ & TA SEJ NÅNSTANS! Jag tänker faan inte blogga mer på den här jävla skit sidan, för det är fan inte första gången..

Svar på frågestunden! :)

1. vilka är dina favorit bloggar?:) - Mina favorit bloggar är jockibois.se & alla mina vänners bloggar :) 

2. Vem skulle du vilja se ut som av dina kompisar eller som du vet vem det är i ditt samhälle? :) -Ehmm.. väldigt bra fråga faktiskt, 

3. Gillar du någon nu? :) - Nej de gör jag inte! Tror jag.. känns inte som de iaf ;) Har för mycke annat att tänka på :D

4. Är du nöjd med dig själv, eller finns det något du vill ändra? :) -Jag är inte 100% nöjd med mej själv, nej. Men jag är endå nöjd över saker jag gjort, både bra & dåliga, för de har ju endå på något vis gjort mej till den jag är nu. Jag tycker inte att jag själv är snygg om man ska se till utsidan, men jag är endå välldigt glad över de. För då vet man att folk gillar en för den man är & inte för hur man ser ut :)

5. Kaan du inte blogga meeeeeeer!!! :) - Joo, jag ska försöka med de hade jag tänkt :)
 
 

RSS 2.0