Jag orkar inte blogga, för de suger..

Jaa precis! Några frågor på de så kommentera! Men aah.. Finns inget kul i.mitt liv (eller är de verkligen ett liv?) att blogga om alls.. Så jag skiter i de & jag skiter i allt.
För han ha bränt alla broar,
Han har sänkt alla skepp.
Kallat hon för hora,
han hat spräckt hennes läpp.
De sista jag har att däga är att Jag älskar Frej Larsson!

Supernatural

Hej hej! Sitter & kollar på supernatural nu och gråter för att de är läskigt.. Som vanligt dårå ;) Haha fast dom är juskt heta, Sam & Dean asså! Nu ska jag fortsätta kolla,hörs!<3

FRÅGESTUND!

Har frågestund så fråga fråga frågaa! Ni kan fårga vad som helst! :D
 
 
Jag svarar på frågorna om en vecka!

Hataaa!

Hejsan! Jag är hemma och har migrän idag! Dra åt helvete vad jag hatar migrän.. Har spytt nu på morgonen, känns ju kul. Hatar att spy gör jag oxå.. Jag bloggar när jag känner mej bättre!
Puss så länge<3


Älskling

Jag dör va cool han är! Min snart då ;)
 
Så jääävla bäst!
Han sjunger till mej :') Lovar!
¨
 Haha, fräänt!
 
Modig då ;)
 

Psykiskt störd, check!

Hejsan!
Insåg nyss en lite grej.. Jag skulle, 100% ärligt, kunna sälja min själ för en dag med Frej Larsson (Han coola i Maskinen om någon inte visste de) ! Och jag menar de verkligen, och jaa, jag hör själv hur sjukt de låter :o Men tänk er de här:
- Hej Ida! Vi har hört att du jätte gärna vill träffa Frej Larsson & vi skulle kunna fixa de åt dej!
Jag: - Va?! ooofta?! Hur fan då? :'O
- Joo, vi kan de, men de kostar din själ?
- Kuuung, när ska ni ha den?! :'D
De hade ju vart heeelt sjukt! Eller ni fattar väll vad jag menar? Fast de gör ni antagligen inte, men aja! Ni kanske fattar poängen iaf? Heeel galet!











Funktioner & annan skit

Har matte & inte en jävel är seriös.. Hungrig är jag också, äter halv 1. Heeelt sinnes! De enda bra är nog att Maskinen & Frej alltid finns där för mej ;)

Haha jaa..

Är helt slut efter total kung helg! Rev Åre & shoppa loss i stan! & sen så kom Thomas & hälsa på också :D Har inte träffat honom på as länge, så de va kul :)
Va i stan idag och hade planerat att köpa jeans & en tjovktröja. Men som vanligt kommer jag hem med något helt annat.. Köpte istället en jätte snugg jacka, 5par leggings & två rea linnen :') Nöjd som fan med jackan! Kommer nog bilder imorn, för nu ska jag plugga!
Godnatt!

Men sen när pappan gått så brukar han & jag bli fulla!

Kuung fredag!
Alma & erik snygga som vanligt :*
 
Jag & bästaa!
 
Visst är vi coola? ;)
 
Jag och världens bästa Alice! :*
 
Simon :P
 
HAHAHA, så här mogen humor har jag & mina vänner xD
 
SnyggastE! Innis, Simon, jag & Vilde!
 
Jag & min älskling! Linus & Carl i bakgrunden.
 
Så jävla sööta tsm! Samuel & Victoria.
 
Min bejb Olivia<3
 
Haha jag & Vilde!
 
Jag & snyggingen själv!
 
Snygg fot va? ;)
 
Haha så jävla kung! xD

Jag visa dej till början & du visade hur allt tar slut.

Godmorgon! Tror jag.. är typ halv vaken och har onte exakt överallt! Mår illa och är heeelt seg i huvudet oxå, så får bli en mysdag idag! Känns skönt :)
Lägger upp lite bilder från igår sen, hade ju med mej kameran t Åre ;) Haha de va rikigt kul, blev en riktig jävla standard kväll! Och roligt hade jag oxå. Fast Frida va ju inte där & de söög, och Alice åkte så tidigt. Men annars va de awesome! :D

Engelska!

Sitter hel forever alone och har engelska nu! Haha jag töänkte att jag sätter mej utanför klassrummet för att kunna koncentrera mej men nu insåg jag att jag lika gärna kan gå här ifrån om jag vill ;) så nu kan jga inte koncentrera mej endå.. Fast jag är så gott som klar så jag är inte så stressad heller!
Fick nyss världens lyckorus nyss oxå! ÅÅÅÅH! Kvällen räddad :D

Mina 8 "Vardags" måste ha!

1. Busskort - Så jag kan ta mej vart jag vill utan att behöva fundera på vad de kostar!

2. Pengar - Man vet ju aldrig vad man kan hitta för kul ;)

3. Hörlurar - Hallå, har du nånsin gått en hel dag utan musik?! Braa, de har inte kag heller :p

4. Penna - Måste gå med den i min älskade jacka jämt för att inte tappa bort den x) Vad då 0 koll? ;)

5. Nyckel - Så jag alltid tar mej in hemma, man vet jag aldrig va jag kan få flr ryck ;)

6. Tändare - Alla har väll endå en tändare? Eller är de något jag har inbillat mej? :o

7. Läppglans - Jag får DAMP om jag blir torr om läpparna och inte har något att ha på!

8. Telefonen - Daah!

Inte min dag!

De här är fan inte min dag! Försov mej, glömde väskan hemma, räkna fel, gick ut innan lunch ist för efter, drog till järpen & frös, smsa dej och blev sur & nu har jag bråkat med alla i hela huset! Kan inte bli bättre.. Lika bra att dejta sängen snart tror jag!
Om min dag hade vart en telefon hade den helt klart sett ut sådär!

Haaaata!

Ååh! Har tänkt blogga hela dagen, men inte fan har de gått! Fitt internettet på skolan har ju fuckat hela dagen! Inge blogg, inge facebook & inge Instagram.. Jag är nördig, jag vet! ;)Aja har vart en fett seg dag & är stört trött, men funderar på.att träna endå.. Får se hur jag gör, så hörs vi sen!

Min man Frej!

Åååh! Min framtida man Frej va nyss på TV! Ååååh de är ju något med honom man bara vill våldta! :'D Humöret på topp & taggar December med Alice! Kommer bli kung! Fy faan va Maskinen är gryyyym! Frej Gud Larsson i mitt <3

JAG FUCKING SPYR I DITT FACE!

MASKINEN PÅ TV NU!
 
Bilden + Rubriken + Dej = Exakt vad jag känner just nu!

Vaddå PMS:it humör!?

Asså åååååh! Jag får ju damp. Jag är på total PMS:it humör.. Helt sinnes.. Ena sekunden är jag as glad och nästa vill jag bara slänga någon i en vägg eller spotta någon i ansiktet.. Just nu vill jag definitivt spotta någon i ansiktet och sedan skratta högt åt de. Och jaa, med tanke på att jag inte riktigt vet vem  jag vill spotta i ansiktet eller varför så är det jävligt drygt.. Fast jag varför vet jag väll, eller aah nästan iaf ;)
& det blir ju inte bättre av att det är skola immorn.. Fast kanske lite, för då får jag annat att tänka på :D Fast skönast är när man inte tänker alls ;) och DE är jag jävligt bra på har jag märkt xD Haha nu känns allt bättre tror jag.. Jag är irriterad och glad på samma gång! Ännu bättre! Haha noooot!

I Love My Friends!

Asså jag har ju bara världens bästa vänner! Ni vet vilka ni är och jag älskar er något så enooormt! Puss!
 
 
 
 

Tröööött

Ååh.. Vill bara gå & lägga mej.. Har druckigt 4 stora koppar kaffe, men är förjävla trött endå! Helt sjukt.. Ni får gärna smsa om ni vill, har extrem tråkigt!

Blir inte alls bra på bild..

Morr..

Hej! Sitter just nu och är jävlit irriterad på mej själv.. helt sjukt hur dum man kan va! :O Men men, bara att sluta gnälla & låtsas som de aldrig hänt ;D De är ju faktiskt lite min grej att göra så! Haha..Är väll inte första gången & antagligen inte sista heller. Nej, slut på gnällandet, man lever bara en gång och man kan inte sitta och ångra saker :P Det va kul för stunden & man mår ju inte dåligt av de? ;D Puss & kram, nu ska jag dricka min tredje kopp kaffe!
 

Morn morn!

Vete fan om jag egentligen är vaken än, men jag har iaf tvingat i mej själv lite frukost. Min mage mår fan inte bra idag.. kan iof bero på att jag endast åt middag igår :/
Aja, va kuuuung igår! Först skolfoto & spexfoto och sen Åre med bästaa! Va sjukt flummig kväll.. hehe ;) Jag &Frida satt och tuckte synd om oss själva & varandra där ett tag, men sen blev allt bättre! & Frida du ska veta att du vetyder så jävla mycket för mej & jag älskar dej!
Finns inte mycke mer att skriva, puss hej!




Två assnygga bilder på mej ;)

Svekskaa me Fridaa!<3

Hellu! Nu sitter ni säkert och undrar varför jag inte jobbar på lektionen: Och då är de ju såhär att jag är klar och vi hade datorer när vi gorde uppgiften! Så nu har jag tid över, så varför inte bara sitta och flumma på datorn? ;)
Är jätte uttråkad och hoppas på att det ska hända något snart!

Godmorgon snygging!

Sitter & försöker teycka i mej en smoothie på 5 minuter så här nnan bussen går! Men jag får j brain-freez hela tiden, + att min syster lyssnar på dålig musik.. Aja hörs när jag har mer tid!

Kiiiing mössa!

Haha hitta en as king mössa! Så jävla snygg i den ;D host host..


Tandläkaren :(

Hellu sötisar!
Nu har jag badat klart och ska plugga SO! Har prov på andra typ Mellankrigstiden idag, men jag är ju hemma så får antagligen göra de någon gång i veckan. På fredag skulle jag kunna tro :( Längtar.. inte.
Ska nog plugga tills jag ska till tandläkaren! Riktigt kul låter de verkligen ;) Hos tandläkaren ska jag sätta in några gummisnoddar, för andra gången! de blev fel sist jag gjorde det, så nu är det bara att göra om. Supertagg, not ;) 
 
 
 
 
Älskar min tröja! Som nu är en väst :')
 
Nyduchad & fin!
 

Tönt varning!

Godmorgon!
Nu tänkte jag vara så där as töntig och ladda upp bilder på min frukost: Hallon Smoothie, macka med tonfiskröra & kaffe!
Haha fast min Hallon Smoothie blir alltid typ glass bara för att jag inte tycker om när de smakar youghurt! Nu tar jag ett bad & dricker upp min sista smoothie! Hörs!
 
 
 

Videoblogg!

 
 

Fredag-Lördag-Söndag


Kung helg!

Har haft en helt awesome helg med massa grymt folk! Va i åre.med bästaa & hade de kung, hyrde stället!så drog Jag, Victoria & Alice till henne och typ somna på en gång! Sov så jävla gott tills jag vakna av att jag trodde jag var kvar på bussen! Haha den drog vi &kolla när typ Andreas och.nå fler spela hockey! Palla inte va där så länge för vi va så sjukt trött, så jag & Alice drog till henne och såh film. Ssen åre igen med alice & frida, jag mådde piss & va as sur för att allt fucka! Jävla fitt bussatider asså! men sen for jag & alice till mej & träffa Combo & Crille, sen idag har vi bara softat & träffat Alma!

Men blääh!

Jag pallar fan inte blogga.. jag menar, hur kul är de? ingen kommenterar eller nånting? Kanske inte är så mycke att kommentera, men endå!Nu tänker jag blogga när jag känner för de,vilket inte är nu.. För nu ska jag sätta mej & kolla på youtube klipp med min gud, Frej Larsson. Jag ritade Frej.. Vet redan att jag suger på att rita, men den blev ju lite rolig iaf :')Alma & Anton! Såå söta!

Godnatt

Är sur & less, så nu jävlar ska jag försöka sova..

Förlååt!

Sorry för att jag inte har bloggat idag! Men har vart sjukt trött & suttit och pluggat so på alla raster. Sen när jag kom hem var jag tvungn att göra klart HK:n som ka vara klar till imorn, men nu är jag klar! :) är dock på jätte dåligt humör och vill inte göra nånting.. Har vart skit sur sen typ bilden! Har gått& irriterat mej på små grejer sen dess, sjukt segt!
Imorn blire skola igen då.. USCH, orkar verkligen inte, + att jag fortfarande är as förkyld.. men men!




Jackaan :')


Pluggar..

Hej hej!
Kom hem för kanske två timmar sen och har pluggat sen dess.. Glömde dock böckerna i skolan, så jag måste sitta och kolla på Wikipedia, känns ju bra.. not. Aja, jag kan ju inte mer än faila och få göra om. Man måste ju få göra de någon gång också ;)

Annars så har jag vart i skolan och sen i Järpen. Va på as dåligt humör imorse, så jag hetta på världens mest störiga kille.. som tyvärr går i samma klass som mej :( Usch säger jag bara.. Sen i Järpen va de as chill hos MAdde, älskar att vara hos henne! Vi har så kul tillsammans :') Sen drog vi ut och träffa Alice, Frida, Kevin, Patrik och Simon, och efter ett tag börja alla dryga, älskar er ändå, men jag blev ju lite less :/ Men men, allt kan inte vara perfekt :)

MEN BÄST AV ALLT VAR ATT JAG FICK MIN MASKINEN CRWE JACKA IDAG! *LYCKAAA!* :DD Kommer bilder sen :D


Svenska..

Är trött som ett as & har ont. huvudet, så sitter & halvsover på svenskan.




RSS 2.0