5 saker jag önskar mej! (i typ födelsedags present)

KKV! - Jag Totaaaalt önskar mej KKV (Kim Vadenhag)! helt kär i killens utseende! Vilken jävla blick asså, sjukt är vad de är.. en kille som man het enkelt inte kan slita blicken ifrån!
 
 
Tungpiercing! - Tycker att det är så sjuuukt snyggt! + att det är lätt att dölja & man kan inte se att det är ett hål när man tar ut den! Eller asså inte om man inte står & typ granskar tungan. Men de jag menar är att man inte tänker shit va fult, hon har ett hål i anskiktet typ!
 
 
 
Tågbiljetter till Göteborg! - Så jag kan hälsa på världens bästa kusin Emma! :D & gå på Kapten Röd med henne! Fy faaan va kul de hade vart :')
 
 
 
Se Maskinen igen! -  Bara för att dom är så jävla grym live! Sjukt mycke bättre än på typ skiva faktiskt! :D Heeeeel galet verkligen! *äääääälskaaaaaar*
 
 
 
Att ALLA mina kompisar jag umgås med vore sams igen! - De är något jag helt klart skulle älska! Hade vart så jävla underbart, bara för att jag älskar er alla så jävla mycket! Vill inte stå på någons sida & de tänker jag inte heller göra! <33
 
 
 

Tar de på faktura, tar de i natura, betalar med en tjuga!

Hej hej!
Sitter hos Felicia & lyssnar på Maskinen *älskaaa*, måste se dom live igen! Så jävla awesome. Har vart i Järpen i tre dagar? tror jag iaf :) har vart kul! Träffat Bull & simon som jag inte träffat på aaaas länge typ! Men Madde & Frida fick damp på mej eftersom jag tjatar om hur  helvetes jävla obesrivligt snygg KKV är! *dreglar* 
 
Lägger nog upp typ tusen bilder någon dag eftersom Madde har fotat allt man kan fota x) så jävla söt säger jag bara! Älskar min fru! 
Hörs sen, puss & kram.
 
 

Hos min fruuuu ♥

Hej hej!
Sitter hemma hos Madde & väntar på att hon ska plugg klart, har tjatat om hur jävla snygg KKV är, hur underbart grym Maskinen är live & hur underbar min fredags kväll var! :D haha snacka om lycka säger jag bara! Är de något jag ska göra om så är det de :D Kommer masa snygga bilder från i helgen på mej,Madde & Frida sen! Madde har fotat typ ALLT! så jävla sööööt! :D aja, ska in på fb nu så vi hörs! Puss puss!

Sitter hos världens bästa Frida!

Hej hej! Sitter hemma hos Frida just nu & väntar på att vi ska äta :) när vi har ätit ska vi dra ut på byn & träffa Jea, Thomas, Jocke & Mattsson vad jag vet! Blir antagligen fler gissar jag!

Jag säger bara en sak: MIN HELG HAR VART BÄÄÄST! Såg Norlie & KKV, blev kär i KKV:s utseende, kramade KKV (Kim?), dansa & skrek till Maskinen *äääälskaaaaa* ! Sedan dagen efter var jag & frida på glá musiken i hallen & träffa lite folki! va också as KUNG! Skriver mer någon annan dag! Puss så länge.

Bloggar här en stund igen + övertaggar yran! :D

Heej! Tänkte pröva blogga här igen! Super kul! :D 
Idag ska jag på yran me Frida, Felicia, Marit & massa annat kul folk! ;D
 
Jag ska se MASKINEN! :DDDD *överlycklig* ommer bli kung & jag är verkligen över taggad! xD 
 
Skriver mer imorn eller senare, puss så länge!
 
Tre Bilder från skåne:
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0